De volgende fouten zijn geconstateerd:
Badankt voor uw Safety Check aanvraag!

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

telefoon telefoon
vervolgfoto

Over ons
Inbraakpreventie

Een inbraak duurt meestal maar enkele minuten, maar de schade is veel groter dan dat. De dagen tot zelfs weken na een inbraak kunnen de sporen ervan nog zichtbaar zijn. Daarnaast kan het ook een onveilig gevoel met zich teweeg brengen wat niet snel weer verdwenen is. Beveilig uw huis daarom goed tegen inbraak. Er kunnen verschillende spullen gestolen of eventueel  vernield zijn, maar dierbare spullen die misschien nooit meer terug komen kunnen ook voor een grote emotionele schade zorgen.


Hoe veilig is uw huis?
Klik hier om een safetycheck aan te vragen!
Politiekeurmerk Veilig Wonen
Woningen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) hebben tot 90% minder kans op een geslaagde inbraak! Martens Beveiligt BV mag het Politiekeurmerk Veilig Wonen voeren, dat betekent dat zij adviseren, verkopen en monteren volgens de strenge richtlijnen die verbonden zijn aan dit keurmerk.
Rob Martens: "U kunt bij ons terecht voor een beveiligingsadvies, maar ook voor het herstel van inbraakschade of voor de aanschaf van een kluis. U hoeft van uw huis heus geen vestiging te maken, of dure en ingewikkelde alarmsystemen te plaatsen. Vaak zijn eenvoudige aanpassingen van raam- en deursloten al voldoende. Dat kan overdag of 's avonds. U krijgt dan van ons een advies en eventueel een offerte."

Voor meer informatie: www.politiekeurmerk.nl of klik hier om contact met ons op te nemen.
Brandpreventie
Behalve inbraakpreventie kan Martens Beveiligt BV u ook van dienst zijn bij brandpreventie. Zij hebben de juiste opleidingen genoten om u perfect voor te kunnen lichten over een bedrijfsnoodplan en u uitgebreid te adviseren over blusmiddelen, rookmelders, nood- en vluchtdueren, bewegwijzeringborden, noodverlichting en toegangscontrolesystemen.

 

sleutel sleutel
sleutels en sloten

Contact

Rijksweg Zuid 80
6161 BP Geleen

T: 046 474 70 70


www.martensbeveiligt.nl
info@martensbeveiligt.nl

Facebook

Contact


Rijksweg Zuid 80
6161 BP Geleen

T: 046 474 70 70

www.martensbeveiligt.nl
info@martensbeveiligt.nl

Facebook
Facebook
Open op afspraak

Open op afspraak

Bel en ik sta voor u klaar en kom persoonlijk langs.
T: 046 474 70 70


Met vriendelijke en veilige groet,
Rob Martens